Nå før jul setter jeg opp flere kurs, og første ut nå er 20.11.14 i ren hverdagsmat.
Deretter blir det publisert på hjemmesiden og her hvilke kurs og når. Meld deg på for inspirasjon til å variere kosten og lage god mat med rene ingredienser.
Ren hverdagsmat
20.11.14
27.11.14
Matkombo
10.12.14
Julekonfekt og julegodteri
Julekonfekt 13.12.14
Julegodteri 14.12.14
En liten oppskrift for anledningen:)
Indisk chop suey som denne ble å hete
2 cm ingefær
2cm chili
1 rødløk
indisk krydderblanding
litt olje
evt sopp
Dette varmes på middels høy varme til løken er myk
1/2-1 kg gulrot
kuttes i strimler og puttes i gryta
Asparges smaker godt i denne hvis du har det
La gulroten bli litt mør
1 squash deles i skiver og legges oppå som et lokk.
Legg på lokk og la det småkoke i 10-20min til squashen er passe myk.
Tilsett litt vann om det fester seg i bunnen. Jeg liker saftige gryteretter, men hvis du vil ha den mindre vannete kan du tilsette tapioka/potetmel/maizena/rismel/hvetemel for å tykne den.
Nyt!
Kan varieres etter hva du har av grønnsaker.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar