søndag 16. november 2014

Flere kurs og en favorittoppskrift

Nå før jul setter jeg opp flere kurs, og første ut nå er 20.11.14 i ren hverdagsmat.
Deretter blir det publisert på hjemmesiden og her hvilke kurs og når. Meld deg på for inspirasjon til å variere kosten og lage god mat med rene ingredienser. 


Ren hverdagsmat
20.11.14
27.11.14

Matkombo 
10.12.14

Julekonfekt og julegodteri
Julekonfekt 13.12.14
Julegodteri 14.12.14


En liten oppskrift for anledningen:) 

Indisk chop suey som denne ble å hete
2 cm ingefær
2cm chili
1 rødløk
indisk krydderblanding 
litt olje
evt sopp


Dette varmes på middels høy varme til løken er myk

1/2-1 kg gulrot
kuttes i strimler og puttes i gryta
Asparges smaker godt i denne hvis du har det

La gulroten bli litt mør
1 squash deles i skiver og legges oppå som et lokk. 

Legg på lokk og la det småkoke i 10-20min til squashen er passe myk. 
Tilsett litt vann om det fester seg i bunnen. Jeg liker saftige gryteretter, men hvis du vil ha den mindre vannete kan du tilsette tapioka/potetmel/maizena/rismel/hvetemel for å tykne den. 

Nyt! 
Kan varieres etter hva du har av grønnsaker. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar